Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, 4 December 2011

Maaf awak, senyuman saya mungkin melukakan hati awak..

Posted by Mrs Military at 01:29
Awak...
awak senyap 3 hari berturut - turut...
awak tahu tak...kalau hati saya ni diibaratkan macam bangunan...
bangunan tu dah retak seribu...sedikit getaran yang datang boleh menghancurkan seluruh bangunan menyembah bumi...

maybe ramai yang akan cakap "baru 3 hari je pun"
yes 3 hari yang mungkin xda makna untuk korang yang 24 hours berkepit ngan bf korang tu..
tapi untuk kami yang dalam situasi ni seribu satu kemungkinan boleh jadi dalam sekelip mata.



awak kat sana, saya dekat sini..
kalau something happen pun saya tak tahu apa - apa..
tak ada orang yang akan inform saya..
silap2 saya orang terakhir yang tahu..
saya tak bermaksud untuk jadi perkara buruk pada awak tapi mungkin sebab sayang saya pada awak yang menyebabkan kejujuran itu keluar dari hati saya


sebenarnya saya masih tak faham bila awak bagi tahu sebab tadi...
saya tak tahu apa yang cuba awak buat...
saya cuma mengharapkan awak tak pergi jauh dari saya..

sory awak...sory saya cakap saya faham pe yang awak rasa..
tapi awak kena percaya yang saya cuba untuk faham setiap situasi yang wujud dalam diri awak..
yes, saya sayangkan awak...saya tak kan ubah awak tp saya tahu saya kena belajar lebih memahami awak



"pergilah sejauh mana awak mahu jika awak jodoh saya pasti awak akan kembali tapi saya tak pasti ketika itu bagaimana keadaan saya tapi saya tahu itu adalah cara bagaimana Allah menguji tahap kasih dan sayang kita"




By,
Mrs Military

5 comments:

nuralis akmal said...

kak has, lisa faham. kak has leh tahan 3 hari dh kira hebat.i salute you. me one day pun bgai nk gila dh.

miSz tUna said...

I totally get what u mean...

i think kebanyakan, if not all military partner akan rasa mcm ni at one point or another..

my dear, be strong k.. tuhan tu maha mengetahui... semoga semua berjalan dengain baik utk awak dan pasangan....

Mrs Military said...

lisa : akk nak naik gila gak 2 tapi sebab skg tgh cuti kat umah kan so xleh nak nmpk sgt risau 2..tp kalau kat umah sewa mesti dah mcam cacing kepanasan gak...

Mrs Military said...

misz tuna : bukan semua orang akan faham kan..xsemua orang akan faham hanya individu yang mengalaminya sahaja akan faham apa yang terjadi sebenarnya...insyallah sama2 kita doakan moga kita semua mendapat yang terbaik untuk diri kita.

amna said...

relax faeza..
mesti ada hikmahnya berlaku sstu perkara.
apa pun, chill2 k. selamat bercuti n take care~

Post a Comment

 

Live Long Story Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea