Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 16 August 2011

Segmen Promosi Blog 500 Follower Ke Bawah

Posted by Mrs Military at 17:44
Saya kini akan membuat tag mengenai followers yang diberikan oleh cik masz ahmad...

Klik banner untuk maklumat lanjut yer 

Nama : 
Hasdhatul Nor Faezah Binti MD Said
Hobi:
 Indoor – tengok video – video lagu, pre wedding/ wedding atau simple talk di internet
Outdoor -  Jalan  - jalan sambil tengok orang lepas tu pk kenapa orang tu berkelakuan macam tu dan tengok wayang
Bagi melengkapkan tag, saya dengan suka hatinya meminta cik Mizza membebel untuk melaksanakan nya!
Sekian, terima kasih! ^_^
By,
Mrs Military 

15 comments:

::siti norbaiti:: said...

join segmen ni jgk tp xdpt negara lg..hehe..sabar menanti..papepun follow sini :)

Mrs Military said...

norbaiti, sama2 kita tgu yer...

Mya said...

salam. saya dr group mexico. jum follow2 =)

btw, nice belog =)))

Ariena Hisham said...

Salam. Datang melawat awak dari Switzerland! Follow awak skali :) Jom follow blog saya pulak. Jgn lupa, like my page okayy :) TQ~

Link: http://nurulariena.blogspot.com/

♥mRs fuAin♥ said...

dr segmen ni - mexico..
folo molo..=)

Mrs Military said...

Terima kasih...saya dtg n follow sana yer

Marina said...

dari itali travel ke mexico...salam perkenalan dari marina

http://marinafazli.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

Mrs Military said...

marina : thanx dear! nak g cari tiket g italy plak

haslinda said...

hallo... linda from australia bw here... :)

selamat hari raya aidilfitri...

http://cthaslinda.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

Nur Hanis said...

saya datang dari Jepun..follow blog awk sekali..

follow me back ya.. :D

sj said...

dah puas bercuti kat kanada ... arini terbang g mexico .. leh bawa jalan- jalan tak ??? huhuhu(^^)V

Miss Haza said...

dtng dr NZ.. snggh sni.. n follw.. :))
SELAMAT HARI RAYA!!

http://cikhazafizzah.blogspot.com/

Nur Saina (AntooUngu) said...

salam syawal, follow sini dr segmen AA..group korea. jmput dtg blog ye =)

http://antooungu.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-500-follower-ke.html

ceq mas said...

hamba datang dari kanada

nabila azmi said...

hi2..slm kenal=)...done follo here=)..sy dri team dubai=)

Post a Comment

 

Live Long Story Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea