Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 27 October 2011

Contest Gambar Cool

Posted by Mrs Military at 14:13
Intro Contest...
Tuan punya blog (amni) boring sebab asek membebel jew dalam entry2 dia b4 ni..maka dengan itu, beliau pun nak anjurkan satu contest buat blogger - blogger sumer..Tambahan pula, sekarang ni blog beliau dah mencecah sehingga 1000+ followers. Power kan! jadi inilah contest ni... tadaaaaaaaaaa!

Gambar Cool! 

Syarat – Syarat Penyertaan

1. semua penyertaan blogger malaysia sahaja diterima  .. ( mudah )

2. Buat 1ENTRY SIMPLE BERTAJUK "Contest Gambar Cool" dan LINK BACK ke entry contest ni.. 

3. Letak gambar banner di atas DALAM ENTRY ..

4. jangan terlampau edit , kalau yang asli kemungkinan ada peluang  :)

5. nak masukkan gambar melebihi 1 pon boleh tapi maximum 3..

6. gambar tiada unsur menjolok mata dan merbahahahahaya... ! :)

7. Lepas dah siap semua, tinggalkan link post korang kat ruang komen pda entry penganjur :)


8. tarikh tutup , 25.11.2011 ( lamakan ?)  15.11.2011 <-- diawalkan sebab faktor -faktor tertentu. . .
;
;
;
;
;
Gambar Cool by, Mrs Military

1 (satu/ one)

Pereka mascot "cikgu ulat bulu"

 2 (dua/ two)
Present "cikgu ulat bulu"

3 (tiga/ three)
Mula dikelilingi...
Okey, itu sahaja gambar yang di contest kan..gambar – gambar ni diambil semasa pertandingan Inovasi peringkat IPG.
By,
Mrs military

3 comments:

amny said...

thanx sudi join..
nice pix :)
goodluck ... (^^,)

sis92 said...

mmg cool lah

gambar yg cantik dan berseni seeloknya tidak diedit :)

Mrs Military said...

amny : wlcme dear...
sis 92 : yup tdk diedit and action dia spontan...

Post a Comment

 

Live Long Story Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea