Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 24 November 2011

mr love suruh dengar muzik fm?

Posted by Mrs Military at 01:45
Jam sekarang 0131 am tarikh 24 nov...
baru 24 nov...lama lagi cuti...
baru bape hari dah mula boring sebab tak ada pe nak buat dekat rumah..

dan dalam waktu sekarang ni sepatutnya dah tidur pun...
kalau kat KL ni memang dah tidur pun..pukul 12 lebih sikit jew dah mula tutup pintu bilik..
konon nak tidur la 2...
tapi sebenarnya duk bergayut dengan mr kan...

yela waktu malam jela kita ada masakan sayang..
sibuk macam mana pun tapi komunikasi tu sangat penting..

tapi malam ni saya tengah nak tunggu komunikasi dengan awak la ni...
mata saya sebenarnya dah nak tertutup...
selalu mata ni tak tertutup bila kena study ataupun buat asgment jew sayang..
tapi hari ni sebab tunggu awak siapkan lab report awak..

tapi yang kelakarnya dan buat saya tak faham...
nape yer awak suruh saya dengar radio muzik fm?
heheheheheh...tertanya - tanya juga saya...nape yer...
nak suruh saya avoid dari boring tak pun sebab awak tau saya tengah main game kan..
tak pela, sebelum ni pun saya tak pernah dengar muzik fm ni...

sebenarnya saya tahu, kalau awak dah siap lab report tu nanti mesti saya dah ngantuk nanti saya pun tak larat nak layan awak cakap kat telefon...hehehehehe
tapi tak pela, saya tunggu awak siapkan lab report 2 yer...
cian kat awak buat sorang - sorang benda tu...

nanti lepas ni kita borak yer sayang...
daaaa...


psss ; your heartbeat is my music!
By,
Mrs Military 

2 comments:

saidatul noor farhana said...

hye has...
akhirnya...jumpa jugak blog has..uhu...
bkn dlu ura2 kata muzik fm nk tutup ke???x jadi eh???

Mrs Military said...

hye budak comel! hehehehehe...cian dia cari blog has erk...terharu rasanya...heheheehhee...has xtau pun pasal muzik fm 2 nak tutup...semalam kot 1st time has dgr...

Post a Comment

 

Live Long Story Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea